2011-06-03 16:22:12• hírek • Szatmar.ro

Világ- és Európa Kupán a szatmári dzsúdósok

Két rangos nemzetközi tornán is pástra lépnek a hétvégén a Szatmárnémeti Unió cselgáncsozói: Sámel Bukarestben, Seres pedig Leibnitzben. A hét legnagyobb pechese Pándi, aki egy nem mindennapi ok miatt maradt le utóbbi versenyről. Haladjunk azonban sorjában.

Sámel Lóránd vasárnap a fővárosban egy felnőtt Világkupán áll majd rajthoz. Amint azt edzője, Terely Mihály elmondta, ez egy remek rutinszerzési alkalom a mindössze 20 esztendős sportolónak. „Ez Világkupa lesz, úgyhogy igen erős lesz a mezőny, de akármi is lesz a vége, Lórinak hasznos lesz a felnőttek közötti rutinszerzés szempontjából", mondta a mester, aki hozzátette: tanítványa jó erőben és jó formában van.

Külföldön, pontosabban Ausztriában lép tatamira Cristian Seres, a válogatott kerettag a Leibnitzban megrendezésre kerülő, az U20-as korosztálynak kiírt Európa-kupán vesz részt. Az eredeti tervek szerint ezen a versenyen Pándi Karolának is el kellett volna indulnia, ám egy igen bizarr ok miatt lemaradt: nem érkezett meg ugyanis Németországból a nemzetközi szabványnak megfelelő kimonója...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: