2013-03-03 17:27:01• hírek • Szatmar.ro

Egy gólos győzelmet aratott az Olimpia Apán

Egy gólos győzelmet aratott a jövő heti szezonkezdetre készülő Olimpia labdarúgó csapata vasárnap délután Apán. A sárga-kékekre még egy barátságos meccs vár a hét közepén a második osztályos Botosani ellen.

Az Olimpia játékosai nem bízták a véletlenre a dolgot és már az első félidőben igyekeztek eldönteni a meccset: Curtean és Cadar révén kétgólos vezetésre tettek szert. A szünet után már nem is tudtak betalálni, így a hazaiak egy büntető után reménykedhettek egy döntetlenben.

Három nap alatt ez volt az Olimpia második barátságos meccse, lévén pénteken Érmihályfalván lépett pályára a csapat. Az eredeti elképzelések szerint itt a hazai Unirea és a Nagyváradi Partium FC társaságában két 45 perces meccset kellett volna játszania az együttesnek. Ám mivel a nagyváradiak végül nem utaztak el, így az Olimpia az érmihályfalvaiakkal csapott össze és nyert Silaghi és Danila góljaival. A találkozóval kapcsolatban megemlítendő, hogy csereként pályára lépett a mindössze 16 éves Tilinger is.

Csík Tibor tanítványai szombaton a Gyulafehérvári Europa ellen kezdik a tavaszi szezont, addig azonban szerdán 11.00 órai kezdettel még egy felkészülési meccsen fogadják a Botosanit.

Érmihályfalva - Olimpia 0-2
az Olimpia összeállítása: Şuta - Glodean, Mureşan Fl., Silaghi, Hanus, Roatiş, Botos, Homorozan, Dragoş, Marinaş, Dănilă
játszott még: Sabău, Curtean, Tilinger.

Apa - Olimpia 1-2
az Olimpia összeállítása: Görbe - Glodean, Sabău, Mureşan Fl., Silaghi, Lauruc, Homorozan, Curtean, Domuţa, Cădar, Roatiş
játszott még Ţuţuraş, Lemák, Nagy és Ban

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: