2017-11-07 07:12:34• hírek • Blikk.hu

Nekimentek Jimmy rajongói Janicsák Vecának

Nem vette elég komolyan, ezért csak silány utánzás volt - Zámbó Krisztián nyilvánosan akadt ki Janicsák Vecára, amit a kommentelők sem hagytak szó nélkül.

A Sztárban Sztár versenyzője a Király egyik dalát adta elő vasárnap, amivel nagy sikert aratott a stúdióban, Jimmy fia, Zámbó Krisztián és a rajongók viszont koránt sem voltak elragadtatva. Ahogy azt megírtuk, Krisztián egy Facebook-posztban háborodott fel. Természetesen a kommentelők sem hagyták magára véleményével a Király elsőszülött fiát.
 

Zámbó Krisztián a következőket írta facebook oldalára: "Újra meghallgattam! Imádom mert jó pofa, de nem tetszettek benne az afektàlt ènekek és az akcentus. Apu tájszólással ènekelt?? Ezt ki lehetett volna küszöbőlni. De viszont mègegyszer le írom!! Janicsàk Veca nagyszerű ènekes! Èn mint Jimmy fia hallgattam kritikus füllel. Lehet engem lehordani, vagy amit akartok egyáltalàn nem érdekel. Mindenki mindenkiről el mondja a vélemènyèt én is ezt tettem de ettől nem lesz kevesebb szavazata Vecànak. Ez itt a saját oldalam ha valaki alpàri módon viselkedi, mivel èn nem viselkedek így, azt el sem olvasom hanem egyből tìltom."

Még több bulvárcikkért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: