2009-10-29 10:38:29• hírek • Parajdi Andrea

Neked van már kedvenced?

Pontosan még négy napotok van arra, hogy bekerülhessetek a Gimik szépe 2009 jelöltjei közé. A jelentkezők bemutatása folyamatosan zajlik, ne maradj le Te sem.

A nők általában elég kritikusak egymással szemben, ami egyiknek tetszik a másiknak inkább taszító, a férfiak mint tudjuk "másképp" döntenek arról mi szép és mi nem. Biztosan megfordult már a Te fejedben is, hogy egy-egy Gimik szépe 2009 jelöltet azonnal lepipálnál. El kell szomorítsunk, ha nem jelentkezel sosem fogod megtudni, hogy a nagy átlag szerint kettőtök közül ki viseli a szebbik külsőt.

Eddig összesen 15 jelöltet mutattunk be, ha úgy érzed, hogy a velük való versenyben bizonyára Te sem maradnál alul, akkor nem értjük miért tétovázol tovább. A jatek@szatmar.ro e-mail cím éjjel nappal várja a jelentkezőket.


Kiss Melinda 16 éves a Református Gimnázium X. A osztályos tanulója. Szeret a barátaival lenni, sétálni és gitározni. Elmondása szerint vidám egyéniség, szereti mindennek a pozitív oldalát nézni. Érettségi után színművészeti egyetemen akar továbbtanulni.

Kiss Melinda
Kiss Melinda


Szabó Krisztina 15 éves, a Kölcsey Ferenc Főgimnázium IX-es tanulója. Hobbija a síelés, úszás, zenehallgatás. „Mivel nagyon szeretek táncolni, szívesen eljárok a barátaimmal bulizni, szórakozni de a tanulást is fontosnak tartom."

Szabó Krisztina
Szabó Krisztina


Molnár Anikó 19 éves az Élelmiszeripari Líceum diákja, szeret szórakozni, zenét hallgatni, filmet nézni és a barátaivel együtt lenni.

Molnár Anikó
Molnár Anikó


Székely Bettina 16 éves a Ioan Slavici Főgimnázium X.B osztályának tanulója. Szabad idejében zenét hallgat, olvas, sétál vagy a barátaival tölti az időt. Legkedveltebb hobbyja a tánc és az aerobik.

Székely Bettina
Székely Bettina


Nyeremények:

A Gimik szépe 2009 versenyének győztesei értékes nyereményekkel gazdagodhatnak, a legszebbekre valódi ajándéközönt zúdítunk.

Lányok:

I díj - az Aphrodité Szépségszalon, a Szatmárnémeti Adidas Bolt, illetve a Mark Cipőüzlet külön-külön egy 150 lejes utalvánnyal ajándékozza meg a „szépségkirálynőt", vagyis összértékben 450 lejes vásárlási kupont válthat be a korona viselője.

II díj - a Bridge Language Study House jóvoltából egy 360 lejes nyelvtanfolyamot nyer az első udvarhölgy: saját maga döntheti el, hogy angol, román, vagy német nyelvtudását fejlesztené tovább.

III díj -A második udvarhölgy a Fitland Szalon 200 lejes ajándékutalványát használhatja fel.

Fiúk:

I díj - az Aphrodité Szépségszalon, a Szatmárnémeti Adidas Bolt, illetve a Mark Cipőüzlet külön-külön egy 150 lejes utalvánnyal kedveskedik a legvonzóbb gimis srácnak

II díj - a Bridge Language Study House jóvoltából egy 360 lejes nyelvtanfolyamot nyer a verseny második helyezettje. Angol, román, vagy német nyelvtanulási lehetőség közül lehet válogatni

III díj -A harmadik helyen befutó versenyzőt a Fitland Szalon 200 lejes utalvánnyal jutalmazza

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: