2009-02-14 16:15:54• hírek • Szatmár.ro

Neked is lehet tökéletes hajad

Nem kell többé álmodnod az egészséges, életteli hajról,ugyanis az Armizette Szépségszalonban használt Joico hajápoló termékcsalád, minden hajtípusra megfelelő kezelést nyújt.

Sokunknak problémát okoz a töredezett, fénytelen és nehezen kezelhető haj, amely azonnal foltot hagy az esztétikus megjelenésen. Ne titkold többé a problémádat, hanem kérj bátran tanácsot a nemrégiben nyílt Armizette Szépségszalon hajspecialistáitól. A szalonban kizárólag a Joico hajápoló termékcsaládot használják, hiszen professzionális összetétele minden hajtípusnak megfelelő kezelést biztosít.

A Joico termékek használatával a hajad tökéletes ápoltságot sugároz, s könnyedén megőrizheted csillogó és életteli hajkoronád. A Joico komplex termékcsalád különböző PH értékű samponokat tartalmaz, valamint olyan kezelésre alkalmas termékeket is kínál, amelyek hozzájárulnak a haj normál PH értékének kialakításához. A Joico termékcsalád professzionális készítményei helyettesítik a hajhagymákból hiányzó aminoacidokat, és javítják a haj rugalmasságát. Ilyen széleskörű ápolás után a Te hajad is készen áll a vágásra és festésre.

Az Armizette Szépségszalonban igénytől függően, mindössze 30 és 40 lej közti értékben végeznek hajkezelést. Valentin nap alkalmából azonban most nagyszerű kedvezmények várnak Rád és kedvesedre. Ha tökéletes hajat és ezáltal tökéletes megjelenést szeretnél, keresd az Armizette Szalont a Petőfi Sándor utca 3 szám alatt, vagy hívd a 0361/429-780, 0742-925-369 vagy a 0744-672-344-as telefonszámok egyikét. Az Armizette szolgáltatásairól bővebb információkat a www.armizodesign.ro oldalon is találhatsz.

A Joico termékek használatával a hajad tökéletes ápoltságot sugároz

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: