2018-06-08 13:31:44• hírek • Szatmár.ro

Neked hogy tetszett a Harag György Társulat idei évada? (szavazás)

Hamarosan egy újabb évadtól búcsúzik a Harag György Társulat, de a függöny legördülése előtt Te lehetsz a főszereplő. A társulat most a te véleményedre kíváncsi, ne tartsd hát magadban!

Mint azt már megszokhattuk, a nagy évadzárás előtt a nézők értékelhetik a látott előadásokat. Megszavazhatják, ki volt a kedvenc színésznőjük, esetleg színészük. A szavazás pedig ezennel elrajtol, az alábbi kérdőívet kitöltve Te is elmondhatod, miként láttad az elmúlt hónapok produkcióit. Nem csak színészekre, színésznőkre lehet ám szavazni, de arról is dönthetsz, melyik előadás nyerte el leginkább tetszésedet.


S hogy miért is érdemes szavazni? Egyfelelől azért, mert ezzel hozzájárulsz ahhoz, hogy a társulat a jövő évadban még jobb munkát tehessen le az asztalra, vagy mondhatnánk úgy is, a színpadra. Másfelől viszont egy kétszemélyes belépőt is nyerhetsz, ugyanis a kitöltők közül egyvalaki és kísérője részt vehet majd az évadzáró gálán. Ugyanitt adják majd át az elismeréseket azon művészeknek és művésznőknek is, akik a beérkezett szavazatok alapján a legjobbak voltak ebben az évadban saját kategóriájukban. A kérdőív június 19-ig tölthető ki, neked csak néhány kattintás, de a társulatnak nagy segítség. Háláld meg az elmúlt hónapok kemény munkáját!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: