2013-07-16 09:30:14• hírek • Blikk.hu

Damu pénteken nősül a börtönben

Mint azt a Blikk elsőként megírta, börtönesküvő lesz Damu Roland első házasságkötése.

Erre a nagy eseményre még e héten, péntek délelőtt sor kerül, a déli harangszóra Damu már férj lesz. Tavasszal, amikor - korábbi menyasszonya bántalmazásáért és megerőszakolásáért - a négy és fél év börtönbüntetését töltő színésznél jártunk, zárkájában mondta el, hogy intézik az engedélyeket, és megmutatta a kedvesétől kapott több mint 300 levelet. Akkor a menyasszony, Edina boldogan mondta, hogy már a jegygyűrűket is megvette.

- Apró fehér rózsákból álló csokrot szeretnék. Egyszerűségében elegáns, fehér esküvői ruhát néztem ki, ami rövid ujjú, mert remélhetőleg nyáron sor kerül az esküvőre. A börtönben csak a hivatalos házasságkötést tartjuk meg, az egyházi esküvő csak azután jöhet, hogy megkeresztelkedik - magyarázta a Blikknek áprilisban Edina, aki már akkor megrendelte a börtönbeli kézfogóhoz a fehérarany karikagyűrűket is, a méretet Damu ujjáról egy ásványvizes palack kupakjának segítségével vették le.

A párnak igaza lett: még a nyáron sor kerül a tiszalöki börtön kápolnájában a hivatalos egybekelésre. A börtön szabályai szerint csak a jegyespár, az önkormányzattól érkező anyakönyvvezető és két tanú vehet részt az esküvőn. Damu Roland a rács mögött, de a sajtó kizárásával tartja élete első esküvőjét. Úgy tudjuk, ezt a bensőséges pillanatot Edinával csakis magának szeretné megtartani.

A teljes terjedelmű cikk ide kattintva olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: