2008-01-10 11:17:35• hírek • István Löchli

Új elnöke van az RMDSZ tasnádi szervezetének

 Tóga István lemondott tisztségéről, Szilágyi Istvánt választották új elnöknek.

A tasnádi RMDSZ választmánya nemrégiben tartotta ez évi első ülését, melynek elsődleges napirendi pontja a szervezet új elnökének a megválasztása volt, ugyanis Tóga István jelezte a választmánynak, személyes okok miatt lemond tisztségéről.

 A tisztújításon jelen volt Csehi Árpád és Kovács Máté az RMDSZ megyei szervezetének az elnöke és alelnöke, valamint Erdei D. István parlamenti képviselő is. A leköszönő elnök helyét a választmány egyöntetű szavazata alapján Szilágyi István vette át. Tóga István elmondta, magánügyi okok miatt mond le jelenlegi tisztségéről, de továbbra is a városi szervezet oszlopos tagjaként szeretne tevékenykedni. Mint elmondta, az elnökséggel és a megyei tanácsosi tisztség miatt nem volt elég ideje maximális teljesítményt nyújtani, ezért döntenie kellett, hogy melyik tisztséggel járó feladatokkal akar maximálisan foglalkozni.

Szilágyi István, az új elnök megköszönte a választmány bizalmát, és elmondta a "2008-as esztendő eseménydús év lesz, melyen a városi szervezet megerősítésén kell munkálkodni, azért, hogy az idei választáson bizonyítani tudjon a tasnádi RMDSZ."
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: