2010-07-15 10:44:18• hírek • bulvar.ma

Bárdos: Tahó voltam, hamisítatlan bunkó

Bele sem mer gondolni, milyen lelki sebeket ejtett a hölgyeken a ma már családos ex-híradós - Bárdos András kendőzetlen őszinteséggel beszélt egykori önmagáról.

Szarházinak tartja magát mai szemmel Bárdos András, ha a fiatalabb éveire gondol. Nem tagadja ugyanis, hogy televíziós karrierje elején kihasználta a népszerűségét, és bevallása szerint egy tahó, egy hamisítatlan bunkó volt. Tisztában van vele, milyen sebeket ejthetett egyes nőkön. Úgy érezte, neki minden jár, eszébe sem jutott, hogy bizonyos dolgokat nem kellene.

Húsz éves is alig múlt, és mindenki ismerte a tévéből, de később rájött: nem igaz, hogy mindez neki jár, ellenben egy csomó embert tesz tönkre maga körül - nyilatkozta a Playboy-nak adott őszinte interjújában Bárdos.
Azt is kifejtette: nem tartja papucsférjnek magát Máté Kriszta mellett, sok esetben az ő szava a döntő - mert András szerint ha az ember döntéseinek nagyjából 70 százaléka helyes, és van mellette valaki, akinél 90 ez a százalék, akkor rá bízza a dolgokat. A híradózásba nem vágyik vissza - vallotta be Bárdos András a Playboy-ban.


Bárdos őszintén vallott múltjáról
Bárdos őszintén vallott múltjáról


Máté Kriszta párja több, mint húsz évet töltött a híradózásban. Csupán az utóbbi egy évben akasztotta szögre ezt a fajta munkát, és feleségével együtt többet nem ült be a Tények stúdiójába.
Tavaly októberben mindketten távoztak a TV2-től, s mint később elmondták, egyáltalán nem bánták meg. Csak idővel jöttek ugyanis rá, hogy bár most sem sok a szabadidejük, de két gyermeküknek mennyire hiányzott a társaságuk.

Fiukat szinte földöntúli örömmel töltötte el, amikor megmondták neki, mostantól ők viszik majd edzésre, úszni, karatézni... Kriszta és András élete korábban a rohanásról szólt, és jó ideje érezték már, hogy ez nem lesz így jó... Most az egyetemen tanítanak televíziózást, Bárdos András pedig rektorhelyettes is, és saját osztálya van. Szabadidejük most sem túl sok, de tudnak találni arra, hogy elmenjenek kettesben is vacsorázni, egyszer-egyszer moziba, színházba...

Bárdos András egyébként ennyi híradózásban töltött év után szerette volna megírni, milyennek látja Magyarországot és mi az, amitől tart. Most érezte úgy, végre megszólalhat, és gondolatait egy könyv formájában írta meg, amelyben nem a híradóban megszokott, lecsupaszított módon számol be véleményéről.
Ő úgy véli: ha nem lesz nagy változás, az ország teljesen védtelenné válhat. A Kárpát-medencében bármi megtörténhet, nemcsak vírus pusztíthat. Bárdos kötete, amely politikai krimi, Ítélet címmel jelent meg.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: