2010-08-17 13:41:29• hírek • www.blikk.hu

Nehezen indult Bárdos és Máté Kriszta szerelme

Nehezen indult a Tények egykori sztárpárosa, Máté Kriszta és Bárdos András kapcsolata, valójában egyikük sem gondolta, hogy valaha egy párt fognak alkotni. Bár egy helyen, a TV2-nél dolgoztak együtt évek óta, sokszor csak elmentek egymás mellett, és meg sem fordult a fejükben, hogy ebből még szerelem is lehet.

Azóta persze minden megváltozott, a házaspárnak két gyermeke született, de kapcsolatukat mindig is védték a nyilvánosság elől. Csak nemrég, a TV2-től való távozásuk után nyíltak meg, a konkurens csatorna műsorában azt is bevallották, hogy a Tények egyik adása előtt a stúdió egyik helyiségében fogant meg kislányuk. Pedig Kriszta ismeretségük elején egyenesen irtózott a rosszul fésült, ízléstelenül öltöző Bárdostól, egy nap mégiscsak felfigyelt rá, egy barátnője hívta fel rá a figyelmét.

- Egy barátnőm épp tévét nézett, amikor átkiabált nekem a lakás másik végébe, hogy azonnal nézzem meg ezt a pasit, mert ő jó lenne nekem. Szinte elborzadtam, amikor megláttam! Összenőtt szemöldök, idétlen frizura, feltűrt ujjú, lila vagy rikító zöld öltöny, bőr nyakkendő, ami soha semmilyen korban nem volt menő. Rettenetes volt - emlékezett vissza a Máté Krisztina.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: