2009-09-21 12:51:20• hírek • Szatmar.ro

Graham hozta meg a tornagyőzelmet

A Craiova után Aradot is legyőzte a VSK, hétfőtől kaphatóak a bérletek.

Egy hármas torna szolgálta a Szatmárnémeti VSK női kosárlabda-csapatának a felkészülését a hétvégén, melyen a Craiova után az Aradot is legyőzték a hazaiak egy végletekig kiélezett meccsen.

A Graham, Urse, Drăgoescu, C. Pop, Povilonyte kezdő összetételű hazai gárda villámrajtot vett, öt perc alatt kilenc pontos előnyt szerzett (15-6), amiből viszont csak hármat tudott megtartani a játékrész végéig. A második negyedben 24-18-ig a VSK irányított, ekkor azonban hullámvölgybe került a csapat, a sok hibát kihasználva pedig az Arad hét pontos előnyt szerzett a nagyszünetig - 30-37 volt ekkor az állás.

A harmadik negyedre sem lehet büszke a tavalyi bronzérmes, hisz a vendégek további három góllal toldották meg az előnyüket, így az utolsó játékrészre egy huszáros hajrára volt szükségük a hazaiaknak.



Graham pontja győzelmet ért a VSK-nak


Ezt rögtön az elején megkezdték, amikor hetet dobtak zsinórban, háromra csökkentve ezzel hátrányukat. Az egyenlítés 11 perccel a vége előtt jött össze, ezután azonban a szatmári Tata Enikő négy büntetőponttal ismét előnyt szerzett az aradiaknak (rajta kívül Mészáros Anita és Orosz Andrea is szatmáriként erősíti ICIM-et). Dragoescu hárompontosa ismét visszahozta a VSK győzelmi reményeit, amit hét másodperccel a vége előtt Graham találata váltott valóra.

A VSK -val kapcsolatos hír, hogy hétfőtől kaphatóak az egész idényre érvényes bérletek, amit a Sportlíceum Ady Endre utcai termében lehet megvásárolni naponta 11-13 és 17-18 óra között. Kétféle csomag között lehet választani: 120 lejért a vásárló csak egyik csapat meccseire (férfi kézi vagy női kosár), 200 lejért mindkettőre biztosíthatja belépőjét.

Szatmárnémeti VSK-Aradi BC ICIM 75:74 (19:16, 11:21, 20:23, 25:14)
A szatmári pontszerzők: Graham 23, C. Pop 18, Drăgoescu 10, A. Pop 7, Urse-Ivan 6, Povilonyte 8, Pavel 3.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: