2009-10-28 09:23:54• hírek • Szatmar.ro

Nehéz meccs várható Aradon

Az előrehozott meccsen a VSK az Araddal csap össze szerdan délután.

A hétvégi, fölényes temesvári győzelem után a Szatmárnémeti VSK női kosárlabda-csapata ismét az ország nyugati csücskébe látogat és szerda délután 18 órai kezdettel az Aradi ICIM vendégeként lép pályára Nemzeti Liga észak-nyugati csoportjában.

A mérkőzésre eredetileg november 4.-én került volna sor, a VSK azonban a meccs előrehozását kérte, mivel a csapatnak akkor nemzetközi kötelezettségei lesznek: a Közép-Európa-kupa keretein belül Kassán lép majd pályára Dan Fleseriu gárdája.

Ami az aradi mérkőzést illeti, továbbra is hiányzik a csapatból Monica Urse-Ivan és betegsége miatt Nemes szerepvállalása is kérdéses. „Az Arad most a csoport legjobb formában lévő együttese, és nagyobb játékerőt képvisel mint a Sepsiszentgyörgy is. Nem mi vagyunk az esélyesek, és komoly bravúr  lenne egy pozitív eredményt elérni" - nyilatkozta Éles Péter menedzser.

Az aradiak két forduló után százszázalékos teljesítményt nyújtottak eddig, az első meccsen valósággal átgázoltak a Gyulafehérváron (124-39), majd könnyedén verték a Kolozsvárt (87-37). A csapatban három szatmári játékos is található (Mészáros Anita, Tarta Enikő és Orosz Andrea), valamint öt légiós egészíti ki a keretet: a szenegáli Kine Kane Katou és Sene Ndeye, a görög Sztavrula Prasza, a bosnyák Biljana savics valamint a szerb Suzana Milovanovics.

A felkészülési időszak alatt mellesleg a két csapat már találkozott egymással, akkor  Szatmárnémetiben a hazaiak az azóta elküldött Graham kosarával 75-74 arányban nyerni tudtak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: