2014-10-03 15:34:22• hírek • Szatmár.ro

Nehéz meccs hazai pályán

Nehéz meccs vár szombaton az Olimpiára: a CSM Ramnicu Valcea lesz az ellenfél.

Szombaton 11 órakor az Oimpia Stadionban fogadja a szatmári focicsapat a CSM Ramnicu Valcea együttesét. Nehéz mérkőzésnek ígérkezik az összecsapás, a sárga-kék mezeseknek mindent bele kell adniuk, ha nyerni akarnak.

Cosmin Bodea vezetőedző szerint is egy nehéz, harcos összecsapásra számíthatnak majd azok, akik kilátogatnak a csapat őszi szezonbeli második hazai pályán játszott meccsére. Ráadásul mindkét csapat elég nagy bajban lesz, hiszen az elmúlt napok esőzései miatt csúszós lesz a pálya.

A csapat több játékost is kénytelen nélkülözni: Burlacu nem játszhat, Balau sérült, Bujortól és Apostutól pedig megvált a csapat - így 18 játékossal vonult edzőtáborba pénteken a csapat.

A szombati győzelemmel a Szatmárnémeti Olimpia az 5. helyet is megkaparinthatja, de nem csak emiatt lenne fontos a győzelem. A fiúk lelkiállapotán is javítana a győzelem, hiszen sokuk elvesztették a lelkesedésüket a lehgutóbbi forduló utolsó percében elszenvedett vereség miatt.

A mérkőzésre egy belépőjegy 5 lejbe kerül.

Az Olimpia várható kezdőcsapata: Anca-Trip - Munteanu, Heil, Muresan, Iuhas-Villand (Onicas) - Gavrilescu, Laso, Bic, Faur-Bostina.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: