2010-02-04 17:10:41• hírek • Szatmar.ro

Nehéz falat lesz a Bákó

A VSK kézi-csapata a tabella harmadik helyezettjét fogadja.

A Brassó elleni győzelem után a Szatmárnémeti VSK férfi kézilabda csapata a Bákó csapatát fogadja a Nemzeti Liga 15. fordulójában péntek délután 17 órai kezdettel.

A moldvai gárda erősségét remekül jelzi, hogy a bajnoki pontvadászat harmadik helyét foglalják el, az előző fordulóban pedig döntetlent értek el a Resicabánya ellen. Ennek ellenére a Palkó János tanítványai nem feltartott kézzel várják az ellenfelet, sőt, a mester szerint egy olyan játék, amilyet a fiúk a Tg.Jiu és a Steaua ellen produkáltak, még a győzelemhez is elég lehet.

„A Bákó egy nagyon jó csapat, litván válogatott kapussal, két ukrán válogatott mezőnyjátékossal és több román válogatott kerettaggal. Gyors játék, agresszív védekezés jellemzi őket, és természetesen elsősorban ezt tartottuk szem előtt a felkészülés során. Nagyon remélem, nem okozunk csalódást a drukkereknek, és sokkal jobban játszunk majd, mint a brassóiak ellen", mondta Palkó.

A mester azt is elárulta, hogy Burszacs felgyógyult sérüléséből, Nenad Szavics sérülése viszont súlyosabbnak tűnik, mint várták, Mates pedig nem tudja őt megfelelően pótolni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: