2020-05-11 11:21:12• hírek • Bede Emőke

Nehéz, de érthető döntést hozott a nagykárolyi strand

A koronavírus-járvány és az ennek megfékezése érdekében bevezetett óvintézkedések kétségtelenül megtépázták a gazdaságot, de talán kevés iparág szenvedett akkora törést, mint a turizmus és a vendéglátóipar.

A hatalmas tömegeket megmozgató rendezvényeket le kellett mondaniuk a szervezőknek, és természetesen a legnépszerűbb turistacélpontoknál, kirándulóhelyeknél sem tolakodnak az emberek. Mindezeket figyelembe véve nem meglepő, hogy a nagykárolyi Joy strand úgy döntött, ebben a szezonban már egyáltalán nem fogja megnyitni kapuit a pancsolni vágyók előtt.


„Úgy véljük, hogy a közegészségügy és a biztonság elsőbbséget élvez a mi szándékainkkal szemben, és mivel a jelenlegi, bizonytalan helyzetben nem tudunk készülni a nyitásra, ezért úgy helyes, ha időben tájékoztatjuk önöket, hogy mi már egészen biztosan zárva maradunk. Nagyon sajnáljuk, de ennek ellenére nincs megállás, már készítjük a terveket, hogy 2021 minden eddiginél jobban sikerüljön” – osztotta meg hivatalos Facebook-oldalán a strand.


A Szatmár megyei strandok közül a Joy volt az első, mely ezt a nehéz döntést meghozta, más fürdőhelyektől egyelőre nem érkezett ilyen jelzés.

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: