2018-03-06 08:26:21• hírek • Bede Emőke

Néhány napon belül másodjára ütött ki tűz az egykori Victoria Szállóban

A szombati lakástűz után ismét a tűzoltók segítségére volt szükség a hírhedt Horea 6. szám alatt. A lakók szerint egy gyújtogatóval állnak szemben.

Négy nappal ezelőtt tűz ütött ki a szatmáriak által jól ismert és épp emiatt sokak által került Horea utcai bérházban. Tíz tűzoltó is a helyszínre sietett, hogy megfékezze a földszinti lakásban keletkezett tüzet. Mivel a füst az egész folyosót betelítette, ezért a lakókat saját biztonságuk érdekében evakuálták. A lánglovagok gyors közbelépésének köszönhetően a tűz nem terjedt át a többi lakásra.
 

Azonban nem sokáig lélegezhettek fel az egykori Victoria Szálló „állandó vendégei”, ugyanis hétfőről kedd éjszakára egy második emeleti lakásban is tűz ütött ki. A helyszínre két vízzel és habbal oltó autó is kivonult, így a lángokat sikerült hamar megfékezni, a szomszédos lakások nem kerültek veszélybe.
 

Meg nem erősített információk szerint azonban nem véletlenül csaptak fel ismét a lángok, ugyanis néhány lakó látni vélt egy fiatalembert, aki egy égő tárgyat dobott be a lakás ajtaján, majd elszaladt. Tehát a bérházban élők szerint egy gyújtogató tehető felelőssé az eset miatt. A hatóságok egyelőre nem erősítették meg ezt a tényt, a nyomozás továbbra is zajlik. Biztosat csak ennek lezárta után lehet mondani.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: