2010-04-27 12:29:49• hírek • Póti Orsolya

Néhány egyszerű frizura tipp

Bizonyára sokaknak elegük van a lazán kiengedett hajból, illetve a copfokból, vagy egyszerűen hétköznaponként is változatosságra vágynak, de zsebük, vagy idejük nem engedi meg, hogy néhány órára fodrászhoz üljenek be. Léteznek otthon is egyszerűen és gyorsan elkészíthető frizurák, amelyekben segítségünkre lesz szakértői rovatunk tanácsadója, Nagy Hetty fodrásznő.

A frizurán nagyon nagy hangsúly van, hiszen fontos, hogy olyan hajformát vágassunk magunknak, amelyet otthon is könnyen el tudunk készíteni. Sokan abba a csapdába esnek, hogy vágatnak egy nagyon jó frizurát, de az csak addig tart, míg a fodrász után hajat mosnak, hiszen otthon már nem tudják maguknak elkészíteni. Mindenképpen fontos, hogy legyen olyan frizurád, amelyet többféleképpen is eltudsz készíteni, így sosem lesz a hajad megszokott és unalmas. Ha igazán felakarod dobi hajformád, vágass magadnak egy jó frufrut, de ne legyen túl rövid, hiszen ha nagyon kicsi, nem tudod majd feltűzni.

1. Tipp
A hajad vágasd le fokozatosan elől két oldalt, így a szárításnál könnyen befelé és kifelé is száríthatod a hajad. Miután átfésülted a nedves hajat, szárítsd meg félszárazra, ezek után pedig jöhet a haj formázás körkefe és hajszárító segítségével. Attól függően, hogy milyen stílusú hajat szeretnél, fésüld a hajad kétoldalt elől befelé vagy kifelé. Ha kész, kenj el az ujjaidon egy kevés hajvakszot, és tincseidet „fésüld" át ujjaiddal.



2.Tipp
A hajad ne legyen mindig leengedve, hiszen kell néha egy kis változatosság is. Tupírozd meg a frufrud alatt a hajat, majd hajtsd rá a frufrud, és csatold azt hátra. Kösd magas lófarokba a hajad, majd fújj rá egy kevés hajlakkot. Ez a hajforma igazán elegáns és divatos is lehet. A lófarkakat igazán földobhatja egy stílusos, színes hajgumi. Vásárolj olyan hajgumikat, amelyen díszítések, minták vannak, és válassz olyat, amely aznapi ruhádhoz illik.



3.Tipp
Este hajmosás után a nedves hajba tegyél egy kis hajfixáló habot, majd néhány tincset fonj be, vagy csavarj be hajcsavarók segítségével. A hajcsavarókat addig hagyd a hajadban , amíg a frizurád meg nem száradt, a hajfonattal pedig kényelmesen aludhatsz is. A becsavart illetve, befont hajat sose fésüld ki, mert elronthatod a szép loknikat. Reggel a hajad borzold meg, majd frufrudat (ha van) csatold hátra, kevés hajlakkal fújd be, és már kész is a trendi frizura.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: