2019-06-18 09:34:30• hírek • Bede Emőke

Negyvenkét utassal szállt fel az idei első, Konstanca felé tartó repülő

Június 18-án, reggel 9 óra 10 perckor az idei nyaralási szezon első járata, mely a román tengerpartra, pontosabban szólva Konstancára repíti el a szatmáriakat – adta hírül hivatalos Facebook-oldalán a Szatmárnémeti Nemzetközi Repülőtér. A kék-fehér vasmadár egyébként 42 utassal a fedélzetén indult meg az üdülőváros felé.

„Megígértük, hogy ebben az évben is elindítjuk a Sazatmárnémeti-Konstanca járatot, és tartottuk magunkat az adott szavunkhoz. Szeretnénk minél jobb közlekedési körülményeket biztosítani a szatmáriaknak, és nem csak. A Szatmár Megyei Tanács számára a reptér fejlesztése mindig is egy prioritás marad” - mondta el az esemény kapcsán Pataki Csaba tanácselnök.


A járatok keddenként és péntekenként 9:10-kor hagyják majd el a helyi légikikötőt, s alig 1 óra 40 percnyi út után már landol is a tengerparti üdülőváros repterén, visszafele pedig 11:15-kor fordulnak a gépek. A repjegyek árusítása már megkezdődött, de érdemes jó előre lecsapni rájuk, ugyanis így komoly kedvezményekhez lehet jutni. Ezen felül érdemes azt is tudni, hogy minden utas ingyenesen vihet magával egy 23 kilogrammos poggyászt, illetve egy 10 kilós kézitáskát is, a 12 éven aluli gyerekek számára pedig 50 százalékos kedvezménnyel lehet repjegyet váltani.




Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: