2013-01-18 17:38:48• hírek • Szatmar.ro

Szombaton mutatkozik be hazai közönség előtt Ardeleanu

Az alexandriai vereség után a Kolozsvári U elleni szombati hazai mérkőzésen javíthat a Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapata. A 18.00 órakor kezdődő mérkőzésen mutatkozhat be hazai közönség előtt a csapat téli szerzeménye, Florentina Ardeleanu.

„Nem lehet gond a biztos győzelem! A találkozó egy jó felkészülési meccsnek is tekinthető a következő összecsapás előtt, ami szerdán lesz Marosvásárhelyen. A kolozsváriak ellen valószínűleg minden játékos pályára fog lépni, tehát azok is, akik eddig kevés játéklehetőséget kaptak" nyilatkozott optimistán egy nappal a meccs előtt Florin Muresan szakosztályelnök.

Derűlátása pedig nem alaptalan, figyelembe véve, hogy a VSK az idei szezonban három mecset veszített, míg a Kolozsvár ugyanennyit nyert. Az egyetemi gárda a bajnoki tabellán is csak az eddig nyeretlen Nagyváradot valamint a már visszalépet Bukaresti Olimpiát előzi meg.

A mérkőzés remek alkalmat biztosíthat Ardeleanu hazai bemutatkozására is. Érdekesség, hogy az Italee Lucas helyére igazolt játékos korábban már szerepelt egy csapatban jelenlegi társaival, Orosz Andreával, Rada Giurgiuval és Monica Ivannal... pont a Kolozsvári U színeiben.

Nemzeti Liga, 17. forduló
szombat: Szatmárnémeti VSK-Kolozsvári U (18.00)
Aradi BC ICIM-Alexandriai CSB Teleorman
Nagyváradi U CSM-Rapid
Brassói Olimpia-Sepsiszentgyörgyi Sepsi SIC
Bukaresti CSM Sportul Studentesc-Gyulafehérvári CSU
Targovistei CSM-Marosvásárhelyi Nova Vita
Temesvári BCM Danzio-Craiovai SCM.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: