2011-04-20 09:36:46• hírek • Szatmar.ro

Bombagólok Olaszországból

Az olasz labdarúgás szerelmeseit két mesés találattal ajándékozták meg a kedvencek az elmúlt napokban: Sztankovics és Marcolini rendesen elkedvetlenítette a Roma illetve a Bologna kapusát.

Dejan Sztankovics mostanában nagy lövőformában van, a Schalke elleni Bajnokok Ligája-meccs után ezúttal a Roma ellen lőtt egy pazar bombagólt. És milyen fontos gólt: az Inter ennek a találatnak köszönhetően került közel az Olasz Kupa döntőjéhez.

A milánói gárda az elmúlt hat évben ötször jutott el a fináléig, ahol mindannyiszor a Roma volt az ellenfél, három alkalommal pedig meg is nyerte trófeát. A farkasok nehéz helyzetbe kerültek a visszavágó előtt, amennyiben pedig kiesnének, akkor 2002 után először fordulna elő, hogy nem lesz római gárda a Coppa Italia döntőjében, mivel a másik ágon a Milan és a Palermo csap össze.


 


Nem a szerb légiósé volt azonban a legnagyobb gól az elmúlt napokban Itáliában: a hétvégi, 33. fordulóban Michele Marcolini mintegy negyven méterről volt eredményes, a Chievo le is győzte a Bolognát 2-0-ra.



 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: