2019-12-29 08:13:57• hírek • Blikk.hu

Negyven év után először nem ad kabarét szilveszterkor Sas József

Javul az állapota Sas Józsefnek, mindezek ellenére idén nagy szívfájdalmára magányosan, csendesen szilveszterezik - negyven év után először kabaré nélkül.

Folyamatosan segíti felesége és a szakápoló Sas József felépülését, akinek állapotáról megszólalt a Borsnak Ágnes asszony. Mint ahogy arról a Blikk is beszámolt, Sas év elején kapott agyvérzést, azóta lábadozik, március óta már otthonában. "A mozgásban folyamatos a fejlődés, segítséggel már egy-két lépést is meg tud tenni. Nyolcvanegy éves lesz hamarosan, ezt számításba kell venni, de Jóska nagyon akar gyógyulni" - kezdte a mulattató felesége, aki azt is elárulta, férje beszéde már teljesen normális tempójú.
 

"Ami nagy fájdalma, hogy negyven év után először nem ad kabarét, sőt itthon is csak magányosan, csendben szilveszterezünk." Januári születésnapjára sem terveznek nagy felhajtás, szűk körű, szolid összejövetelen kívül - a hideg időszak ugyanis magával hordozza a megfázás kockázatát, amely súlyos következményeket okoznak a művésznek jelenlegi állapotában.
 

"Viccesen szoktam mondani a barátoknak, kollégáknak, hogy inkább a tavaszi tulipánokkal együtt jöjjenek, addigra hiszem, hogy még jobb állapotban lesz a férjem."


További bulváríekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: