2009-08-23 09:45:26• hírek • Parajdi Andrea

Négyszer tapsolták vissza a megasztárost

Szombaton kezdődött Nagykároly városnapi rendezvénye, amelynek fénypontja kétség kívül a megasztáros Molnár Ferenc „Caramel" koncertje volt, amelyre több száz rajongó volt kíváncsi. A tehetséges énekes fellépése után arra is szakított időt, hogy autogramot osztogasson és közös fotókon pózoljon.

Még a szervezők sem számítottak a nagykárolyi városnapi rendezvény akkora sikerére, amely szombaton kísérte az eseményt. -Idén 30%-al kevesebb volt a költségvetésünk, amelyet a szervezésre fordíthattunk, ezért komolyan át kellett gondolni ki az a sztárfellépő, aki érdekes lehet a helyi közönségnek. Úgy látszik sikerült jól választanunk - mondta Georgescu Bogdan főszervező, Caramel koncertjének sikerét látva.

A Megasztár 2 győztese először lépett fel a környéken, s éppen ezért az énekesre rengetegen voltak kíváncsiak, akit nem kevesebb mint négyszer tapsolt vissza a nagykárolyi közönség. Caramel miután a Szállok a dallal című dalát másodjára is elénekelte, lejött a színpadról és azonnal azt kereste, hol lehet kontaktusba lépni a rajongókkal.

A színpad oldalánál legalább fél órán át készségesen osztogatta az autogramokat, pózolt mindenkivel, aki közös fényképet akart készíteni, és aki bátrabb volt egy két ölelést és puszit is elcsenhetett a rajongóival közvetlenül társalgó énekestől.

Caramel két autogramosztás között a Szatmár.ro-nak elmondta: el sem tudná képzelni, hogy koncert után lejön a színpadról és azonnal utazik is tovább, számára a rajongói táborral való kapcsolat mindig is kulcsfontosságú volt. -Ezek az emberek azért jöttek el ide, hogy velem találkozhassanak, éppen ezért kötelességemnek érzem, hogy szóba álljak velük - mondta a megasztáros.

Caramel koncertje után az egykori 3 Sud Est együttesből ismert Laurenţiu Duţă lépett színpadra, aki szívhez szóló, melankolikus dalaival szintén nagy sikert aratott a közönség körében.

Augusztus 23-án, vasárnap este is változatos koncertekre számíthatunk, a TNT-s Dobrády Ákos mellett a G-Jam, az Aldo Blaga és a Nicola is fellép.


Caramelt négyszer tapsolta vissza a nagykárolyi közönség
Caramelt négyszer tapsolta vissza a nagykárolyi közönség


Képgaléria:


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: