2010-10-21 14:23:32• hírek • Tóth Klarissz

Négyszemközt a Szatmár.ro Miss Bikini 2010 nyertesével

A közelmúltban lezárult a Szatmár.ro Miss Bikini 2010 versenye, melyre 20 jelentkező küldte be a legvadítóbb bikinis fotóit, akikre aztán olvasóink leadhatták szavazataikat.

Hírportálunk olvasóinak tetszését 301 szavazattal Szabó Evelyn nyerte el. Jutalma a ceglédi Best Western Hotel Aquarell háromnapos wellness utalványa félpanziós ellátással, továbbá egy Portfolió-fotózás a Trust Models felajánlásával, egy 100 lej értékű utalvány a Salon Expressive jóvoltából, és a PrimaGym 160 lej értékű korlátlan belépésre jogosító kombinált bérlete. Az október 23-án, 22 órától a Music'at Pubban megrendezésre kerülő díjátadó előtt egy interjú keretében alkalmunk adódott arra, hogy a verseny győztesét jobban megismerjük.

Artur Schopenhauer szerint a szépség nyílt ajánlólevél, amely a szíveket előre megnyeri számunkra. Ez a megállapítás Evelynre is érvényes, hiszen természetes szépségével a Szatmár.ro jó néhány olvasójának szívét és tetszését is megnyerte. A szépség elsősorban a természet ajándéka, amit egy lánynak lehetősége szerint kamatoztatni kell. Jól tudja ezt a 18 éves Evelyn, aki jelenleg a Szatmárnémeti Művészeti Iskola XII-es diákja. Szereti a club zenét, imádja a gyerekeket és érdeklődik a pszichológia iránt.

T.K: Sokakat érdekel, hogy a szép lányok milyen indíttatásból jelentkeznek modellnek, aminek háttere nem minden esetben a magamutogatás és az önimádat. A te esetedben honnan jött a modellkedés ötlete?

Szabó Evelyn:15 éves koromban édesanyám unszolására a helyes testtartás miatt kezdtem el. Eleinte zavart, hogy folyton egyenes háttal kell mennem, aztán egyre jobban megtetszett, szinte észre sem vettem, hogy a három év milyen gyorsan eltelt és mennyit fejlődtem. Időközben sorra jöttek a bemutatók. Évről évre jobban belejöttem, a fellépéseken pedig sok tapasztalatot szereztem. Jelenleg abba kellett hagynom a tanulás miatt, de az érettségit követően újra meg szeretném próbálni.

T.K: Miért döntöttél úgy, hogy a Szatmár.ro által szervezett Tavasz Szépe és a Miss Bikini megmérettetésre is jelentkezel?

Szabó Evelyn: A Tavasz Szépe versenyre azért jelentkeztem, hogy kiderítsem mennyire vagyok érdekes azok számára, akik még nem ismernek, és megtudjam mennyien szavaznak rám. A Miss Bikini megmérettetés esetében pedig egy újabb esélyt szerettem volna, mivel az előző versenyen nem nyertem.

T.K: Mit jelent számodra a szépség? Miért fontos neked egy szépségverseny?

Szabó Evelyn: Nem csak a külső szépség számít, hanem a belső harmónia is ami egy személyből sugárzik. Ha ehhez a Jóisten még szép testet is adott, akkor ezt jelenti számomra a szépséget. Egy szépségverseny azért jó, mert nekem sok önbizalmat ad valamint segít abban, hogy megismerjem önmagam és a kihívásokkal megküzdjek.

T.K: Hogyan viszonyul saját önértékeléséhez egy mások által is szépnek mondott lány?

Szabó Evelyn: Biztos, hogy valamilyen szinten mindenki talál magában kisebb-nagyobb hiányosságokat de, aki elfogadja önmagát, annak nincs önértékelési gondja.


Szabó Evelyn


T.K: Külsőségek tekintetében, mit szeretsz a leginkább magadon? Van olyan külső adottságod amivel elégedett vagy éppen elégedetlen vagy?

Szabó Evelyn: Szeretem, hogy magas és szerintem aranyos vagyok, elfogadom magam így, ahogy vagyok. Nem vagyok elégedetlen semmilyen testrészemmel.

T.K: A rajongói táborodból a srácokat bizonyára érdekli, hogy van-e barátod?

Szabó Evelyn: Igen, van barátom, akivel nagyon jól érzem magam és remélem, hogy ez sokáig így is marad. Elégedett vagyok a mostani kapcsolatommal.

T.K: El tudod képzelni, hogy a későbbiekben akár rangosabb szépségversenyeken is megmérettesd magad, és szépségkirálynőként karriert fuss be?

Szabó Evelyn: Őszintén, vágyom rá, de nagy a konkurencia. Szóval nagyon jónak és ügyesnek kell lenni ahhoz, hogy egy nagyobb szépségversenyen is nyerni tudjak, de remélem, hogy valamikor még fogok nyerni. Most, hogy megnyertem a Miss Bikini versenyt több önbizalmam van, mint eddig. Ez pedig több erőt ad ahhoz, hogy máshol is megpróbálkozzak.


Szabó Evelyn

Szabó Evelyn


T.K: Milyen terveid vannak a közeljövőben, érettségit követően és a modellkedésben egyaránt?

Szabó Evelyn: Az érettségi utáni terveimet még nem szeretném nyilvánosságra hozni. Annyi biztos, hogy kisgyerekkel szeretnék foglalkozni, de még meglátjuk. A modellkedést pedig, ha az időm engedi és a sors is úgy akarja, akkor folytatni fogom.

T.K: Mit tanácsolnál azoknak a lányoknak, akiknek szintén az az álmuk, hogy modellkedjenek és idővel esetleg szépségkirálynők legyenek?

Szabó Evelyn: Nagyon sok munka és türelem kell a modellkedéshez, ha egy célt el akarunk érni. Azt tapasztaltam, hogy nem mindenki fejlődik ki. Van, aki már 15 évesen nagyobb dolgokat ér el, másoknak a célok elérése jóval később sikerül.

T.K: A modellkedéshez egy fiatal lánynak mindenképpen szüksége van a családja támogatására is. A te szüleid milyen mértékben bátorítottak az álmod megvalósításában?

Szabó Evelyn: Mindkét szülőm felsőfokú gazdasági végzettségű, és nagyon jó neveltetést kaptam tőlük, amiért hálás vagyok nekik. Mindent megtettek és most is megtesznek értem valamint a testvéremért, Szabó Zsomborért is egyaránt. Ő 22 éves és jelenleg orvosi egyetemen tanul, akire nagyon büszke vagyok.

T.K: A Szatmár.ro olvasóinak és csapatának nevében sok sikert kívánunk a továbbiakban is.

Az elhangzottak után kijelenthetem, hogy Evelyn rendkívül kedves ifjú hölgy, aki nemcsak természetes szépségével tudja magára irányítani a reflektorfényt, hanem jellemével és belső kisugárzásával is. A modellszakmára áhítozó fiatal lányoknak pedig elsősorban azt kellene megtanulniuk, hogy a siker egyik kulcsa az önelfogadás. Amint megtanulod elfogadni magad, és a számodra leginkább előnyös irányba tudsz változni, környezeted is elfogad majd.

Mindazokat, akik Evelyt valamint a Miss Bikini 2010 verseny második (Dézsi Csilla) és harmadik (Craciun Adrienne) helyezettjét személyesen is meg akarják csodálni, szeretettel várjuk a verseny díjátadó estjére. Október 23-án, 22 órától a Music'at Pubban szemet gyönyörködtető látványosságban lesz részük, ahol a szatmárnémeti Nina fehérnemű üzlet jóvoltából egy érzéki fehérnemű és bikini bemutatóra kerül sor.

A kifutón pedig a Trust Models ügynökség vonzó modelljei fognak végigvonulni, miközben a közönség Evelyn bemutatóját is megtekintheti. A díjátadót követően az érdeklődők egy fergeteges retro partyn bulizhatnak majd a verseny győzteseivel és a Szatmár.ro munkatársaival. A belépés díjtalan, helyfoglalásról gondoskodj idejében a Music'at Pubban. Mindenkit szeretettel várunk!

Az Evelynről készült fotók megcsodálhatók a képgalériában!


Szabó Evelyn

Szabó Evelyn


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: