2010-03-12 14:57:58• hírek • Szatmár.ro

Beindult a Zöld Piramis weboldala

A Sóstó Zoo Zöld piramisa egy különleges, interaktív őserdőt rejt magába; 4 szintjén , közel 4000 négyzetméteren mutatja be az Indonéz szigetvilág és az Indiai óceán élővilágát.

A vendégeknek 2 választásuk van ha be akarják járni az őserdőt, megtehetik ezt egy kijelölt útvonalon egy kényelmes séta közben, de ráléphetnek a kaland ösvényre is ahol különféle akadályokat kell leküzdeniük; például vízesés mellett ,függő hidakon juthatnak el a harmadik szintre a kupola csúcsába, ahol üveghídon keresztül nézhetnek le a mélységbe.

Olyan állat különlegességek láthatóak itt, mint a komodói óriás sárkánygyík pár, a páncélos rinocéroszok, de az óriáskígyók, pálmasodrók, orangutánok éppúgy élményt kínálnak, mint a lóri erdő, sőt a vállalkozó kedvűek akár elefánton is lovagolhatnak.

A Piramis külön szárnyában tárul látogatóink elé az Ócenárium, középpontjában a félmillió literes medencével. Több cápafaj, s tucatnyi színpompás hal nyújtja a látnivalók kínálatát, a kisebb akváriumokban pedig languszták, murénák, tűzhalak, doktorhalak fogadják látogatóikat, de vendégeink bepillantást nyerhetnek a korallszirtek különleges világába is. A botanika szerelmesei sem fognak csalódni látogatásuk során; bambuszok, pálmák, orchideák képviselik Ázsia egzotikus növényvilágát.

A Zöld Piramisról bővebb információ a www.zoldpiramis.hu címen található!


A Sóstó Zoo Zöld Piramisának látványterve
A Sóstó Zoo Zöld Piramisának látványterve


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: