2013-12-01 18:12:21• hírek • Szatmár.ro

Négyszáz gyermek lépett tatamira Szatmárnémetiben

Az Unio Kupa nemzetközi cselgáncsversenyt immár tizennyolcadik alkalommal szervezték meg.

Összesen 26 sportklub 400 sportolója vett részt az idei Unio Kupán és négy tatamin közdöttek a Gyurkán György Sportteremben. A házigazda sportklub 30 cselgáncsozója nevezett be a megmérettetésre, és jó eredménnyel zárták a versenyt, hiszen nyolc érmet is szereztek.

A házigazdák mellett 20 cselgáncsozó érkezett Lengyelországból, számos sportoló jött a magyarországi Ceglédről, Albertirsáról, Mátészalkáról, Miskolcról és Domaszékről, a hazai klubok közül pedig az erdélyi megyék mindegyik cselgáncs-klubja itt volt - sőt, Focsani-ból is jöttek versenyzők.

- Mondhatom, hogy ismét sikeres versenyt szerveztünk, ezeknek a gyerekeknek sokat jelent egy ilyen verseny, ezek alapozzák meg a későbbi, remélhetőleg eredményes pályafutást - nyilatkozta Terely Mihály szatmárnémeti cselgáncsedző.

A szatmári dobogósok: U9, 1. hely: Felber Luca (42 kg). U11: 1. Oprea Sergiu (46 kg), 3. Oprea Raul (46 kg), 3. Stan Dominic (34 kg). U13: 1. Czerlau Jennifer (+52 kg); 2. Takács Atlanta (44 kg), Katona Martin (+ 55 kg); 3. Kincses Tamás (34 kg).

Cselgáncsverseny volt Szatmárnémetiben

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: