2017-12-06 13:50:57• hírek • Bede Emőke

Négyen is búcsút mondhattak jogosítványuknak

Nem telt esemény nélkül a keddi nap sem, a kiosztott pénzbírságok mellett a rendőrök négy jogosítványt is felfüggesztettek.

Kedden két gyorshajtót is bemértek a radarok. Az első sofőrt, aki jelentősen túllépte a megengedett sebességhatárt, Gombáspuszta területén kapcsolták le. A Bákó megyei sofőr 50 helyett 109 km/h-val közlekedett lakott területen belül.
 

A 40 éves sofőr jogosítványát a rendőrök felfüggesztették, azonban nem ő volt az egyetlen, aki búcsút inthetett vezetői engedélyének. Józsefháza területén egy férfit 108 km/h sebességgel fényképezett le a radar.
 

Egy Batiz és Szatmárnémeti között közlekedő fiatal sofőrnek pedig azért ugrott a jogosítványa, mivel szabálytalan előzésbe kezdett. A manőver során az autóvezető átlépte a folytonos záróvonalat, és a sofőr balszerencséjére ennek a rend őrei is szemtanúi voltak, akik bizony nem tekintettek el a szabályszegés felett.
 

A negyedik delikvens pedig egy 56 éves szatmári férfi volt, aki a Tölgyes (Ion Creanga) utcán haladva nem adta meg az elsőbbséget a zebrán átkelő gyalogosnak. Figyelmetlensége miatt a sofőr 30 napra gyalogossá vált, ugyanis vezetői engedélyét felfüggesztették.
 

A jogosítványok ideiglenes felfüggesztése mellett a rendőrök pénzbírságokat is osztottak, az 50 büntetés összértéke megközelíti a 15,000 lejt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: