2012-07-16 16:11:24• hírek • Szatmár.ro

Folynak az előkészületek a IV. Vívótalálkozóra

A Szatmári Vívók IV. Világtalálkozójára augusztus 11-én kerül sor a Csipler Sándor Vívóteremben.

De a terem hallja átalakításra szorult, mert miután a teremből menesztették az évek óta itt működő büfét, a távozás után az előtér eléggé romos állapotban maradt. Így pedig nem lehetett a IV. Vívótalálkozóra érkezetteket fogadni. A Polgármesteri Hivatal Ilyés Gyula jóvoltából megkezdte a javításokhoz szükséges dokumentáció elkészítését, majd ezt Coica Dorel polgármester is jóváhagyta.

A munkát hozzáértő szakemberek végzik, így minden adott, hogy augusztus 11-re, a vívótalálkozó napjára a vívóterem az ünnephez méltóan fogadja a vendégeket.

A Bradul kft. készíti a világbajnokok és olimpiai érmesek emléklapját, amelyet szintén a találkozó alkalmával lepleznek le a Csipler Sándor mellszobor mögött. A rendezvény 10 órakor kezdődik a Csipler Sándor Vívóteremben, az emléklap leleplezésével. Ezt követően a vívóteremben bemutató asszókra kerül sor valamint a találkozóra érkezett vendégek bemutatására.

A díszvacsorát a Károlyi úti Dana rendezvénysátorban tartják meg 19 órai kezdettel. Erre még lehet jelentkezni Lengyel Évánál (telefon: 0740/393911), Csiszár Ferencnél (telefon: 0744/784020) vagy Stahl Krisztinánál (telefon 0745/166045). A részvételi díj 75 lej.

Felújítják a vívóterem előcsarnokát

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: