2011-06-24 15:40:27• hírek • (x)

Négycsillagos nyaralás a Hotel Silverben

A négycsillagos Hotel Silver****superior a déltengeri üdülőhelyek hangulatával várja kedves vendégeit. Nálunk a család minden tagja- a kisgyermekektől a nagyszülőkig - megtalálja mindazt, ami a felhőtlen kikapcsolódáshoz szükséges.

A nyári időszakra egy fantasztikus akcióval a „Nyári vakáció" ajánlatunkkal kedveskedünk gyermekes családoknak. Az új épületrészünk szobáira érvényes, 4 éjszakás programcsomaggal várjuk a pihenni, kikacsolódni sok-sok új élménnyel gazdagodni vágyó felnőtteket és gyermekeket. Extra gyermekkedvezményként 12 éves korig a gyermek szállása (szülővel egy szobában) és reggelije ingyenes, valamint, főétkezésük árából 50% kedvezményt biztosítunk.

A kedvezményes ár természetesen nem minden... A szülők nyugodtan átadhatják magukat a pihenés és a wellness örömeinek,válogathatnak a szálloda bőséges szolgáltatásaiból: gőzfürdő, szauna, infrakabin, hidromasszázs, pezsgőfürdő, termálmedencék, szabadtéri élménymedencék, napozóágyak, fitness gépek, szobaszervíz, gyógykezelés, Thai-masszázs, svéd masszázs, sókamra, fodrászat, manikűr, pedikűr, kozmetika, szolárium, játékgépek, nyerőgépek, mosoda, őrzött parkoló, mélygarázs (kamerával és kártyás beléptető rendszerrel működő, zárt parkoló, wireless Internet elérési lehetőség )

A hűsítő habokért akár ki sem kell mozdulnunk a szállodából, a Hotel Silver****superior ugyanis - hazánkban egyedülálló módon - két különálló stranddal 900 m2 vízfelülettel, 10 medencével büszkélkedhet. Az egyiken egész nyáron garantált a pezsgő karibi hangulat, védnöki táblás vendéglátó egységekkel, strandterasszal, koktélbárral. Az új épületrész strandja ezzel szemben maga a nyugalom szigete, ahol minden a kikapcsolódást és a relaxációt szolgálja.


A déltengeri üdülőhelyek hangulatát idézi meg a négycsillagos Hotel Silver
A déltengeri üdülőhelyek hangulatát idézi meg a négycsillagos Hotel Silver


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: