2016-06-03 16:22:52• hírek • Kocsis Zoltán

Négyből három már megérkezett

A Transurban körüli eseményektől volt hangos csütörtökön a helyi sajtó, amely sajnos ismét igazolta az alaptézist: a rossz hír a jó hír. A sztrájk forgatagában ugyanis elveszett a jó hír, megérkezett a cég telephelyére a három, Németországból vásárolt busz!

Amikor a kék színű csuklós MAN-ok begurultak a cég udvarába, még az éppen sztrájkoló alkalmazottak is megélénkültek: ki tapssal, ki visszafogott ujjongással adott hangot tetszésének.

Amint arról már korábban beszámoltunk, a Transurban négy, eddig Németország valamely városában szolgálatot teljesítő MAN buszt vásárolt. A beruházás összértéke közel 400.000 lej. A negyedik busz még nem érkezett meg, de amint azt Molnár Csaba aligazgató elmondta, a szerződésben megszabott időpontig meg fog érkezni.

Molnár elmondta, mind a négy busz 2003-as évjáratú és csuklós - azaz 160 helyesek. Igen nagy szükség van rájuk, hisz „több olyan buszunk is van, amelyekkel úgy kezdtük el az évet, hogy maximum még fél évet futhatnak", magyarázta a szakember.

"A MAN-ok egyelőre nagyszebeni rendszámmal vannak ellátva. Amint elvégezzük a szükséges bürokratikus lépéseket, a buszok kezdhetik is a munkát", árulta el Molnár.

A tavalyi esztendő végén, pontosabban novemberben a Transurban hat, hasonló korú (öt 2003-as, egy pedig 2002-es évjáratú) Volvo típusú buszt vásárolt Svájcból. A két csuklós és négy rövid busz 740.000 lejbe került.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: