2017-09-07 19:04:52• hírek • Kocsis Zoltán

Négy ütemben kezdik az új tanévet a kölcseysek

Már csak négyet kell aludnunk és kezdődik az új iskolai tanév. Mindenki vérmérséklete szerint döntse el, hogy hálIstennek vagy sajnos. Ami viszont biztos, a Kölcsey Ferenc Főgimnázium épületén javában zajló felújítási munkálatok miatt elmarad az évnyitó. Legalábbis annak hagyományos változata.

A külső munkálatok miatt ugyanis tilos az iskola udvarán tartózkodni. Ezért elmarad a hagyományos évnyitó ünnepség is. Az tanintézmény vezetősége úgy döntött, hogy a diákok négy ütemben, négy különböző időpontban kezdjék meg a tanévet.

Elsőként a legkisebbek, az előkészítősök, az elemisek és az általános iskolások, azaz a 0-VIII. osztályosok kezdik meg az évet 9 órakor. Ők ugyanúgy a saját osztálytermeikben kezdenek, mint egy órával később a X., XI. és XII. osztályosok.

A kilencedikesek 11.00-kor a díszteremben gyülekeznek, rövid ünnepséget követően pedig saját osztályaikban folytatják. Újabb egy órával később, tehát déli 12.00-kor a posztliceális képzésben részesülők szintén a díszteremben kezdik az évet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: