2012-08-19 18:46:57• hírek • Szatmar.ro

Hétfőn kezdenek a VSK lányai

Két és fél hónap pihenő után hétfő délelőtt gyülekezőt fújnak a Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapat tagjai számára: Dan Fleseriu edző tanítványaira eddigi legnehezebb szezon vár.

A román bajnokság és a Román Kupa mellett ugyanis Oroszék a klub fennállása során először az Európa Kupában is megmutathatják magukat. A VSK csoportjában még az orosz Csevakata Vologda, a korábbi években az Euroligában szereplő francia Montpellier és a dán SISU Gentofte szerepel. Az oda-vissza vágós rendszerben a hat mérkőzést alig több mint egy hónap leforgása alatt kell lejátszaniuk a lányoknak október 25. és november 29. között.

Ennél jóval korábban, szeptember 12. kell pályára lépniük a lányoknak a Román Kupában, méghozzá a Marosvásárhely ellen. A visszavágóra négy nappal később kerül sor a Maros parti városban.

A nehéznek ígérkező szezon ellenére a felkészülés nem tűnik optimálisnak: a Ferencváros és a Vasas ellen tervezett barátságos mérkőzésekre végül nem kerül sor. Ilyen körülmények közepette az egyetlen tesztlehetőségnek a szeptember 6-8. közötti targovistei torna tűnik.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: