2011-08-09 16:25:07• hírek • Kocsis Zoltán

Sérüléssel járó baleset a Transilvania sugárúton

Komoly közlekedési baleset okozott fennakadást kedd délután Szatmárnémetiben a Transilvania sugárúton: két, az úttesten felelőlenül átszaladó gyalogos miatt az egyik vétlen autóvezető könnyebb sérüléseket szenvedett.

Kedd délután 16.45 körül a képen látható fekete kombi Volkswagen a Decebal híd felől haladt a Golescu híd felé, amikor nagyjából fél úton a Közigazgatási palota és a Babeș-Bolyai Egyetem (az egykori kaszárnya) épülete között két gyalogos futott át előtte az úton.

A férfi hirtelen fékezett és elkapta a kormány baloldalra, minek következtében az autó eleje átsodródott a másik sávra és összeütközött az ott szabályosan közlekedő ezüstszínű Volkswagen Polóval.

A földön heverő alkatrészek, kifolyó hűtővíz, sérült abroncsok jelezték: komoly anyagi kár keletkezett. És csak centiken múlott, hogy ez nem lett nagyobb, a Polo ugyanis közel állt ahhoz, hogy megüsse az út szélén szabályosan parkoló fekete Skodát.

Néhány vércsepp arra utalt, hogy bizony személyi sérülés is történt, ám amint azt a rendőrség munkatársától valamint a Polo hölgy vezetőjétől megtudtuk: a kombi Volkswagen vezetőjének csak az ajka szakadt fel az ütközést követően.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: