2011-08-15 15:11:35• hírek • Kocsis Zoltán

Négy személyi sérüléssel járó baleset, kettő súlyos

Nem múlt el súlyos következményekkel és személyi sérülésekkel járó közlekedési baleset nélkül a Mária Mennybemenetele miatti hosszú hétvége: négy baleset során ketten súlyos, de nem életveszélyes sérüléseket szenvedtek. És a hétfő nagy része még előttünk van...

Az első eset még pénteken történt, a 17-es lakónegyedben, az Independentei utcán. Az autójával az út szélén parkoló 42 éves Gheorghe C. elővigyázatlanul nyitotta ki járműve ajtaját. Pontosan akkor, amikor a kerékpárjával szabályosan közlekedő 24 V. Csaba készült kikerülni az autót. A biciklis nagyot esett, minek következtében súlyos sérüléseket szenvedett.

Szombat reggel 9.30 körül a 197-es megyei úton Kányaháza és Nagylegelő között a 23 éves Bianca B. egy kanyarban elvesztette uralmát járműve fölött, minek következtében lesodródott az úttestről. A fiatal nő könnyebb sérülésekkel megúszta a balesetet.

Szintén könnyebb sérüléseket szenvedett az 53 éves avasújfalui Alexandru M., aki szombat délután kerékpárján haladva elvesztette egyensúlyát és ráesett a szabályos közlekedő Ioan T. medgyesi illetőségű férfi szabályosan közlekedő autójára.

A legsúlyosabb baleset vasárnap délelőtt történt a Károlyi úton. Az 59 éves bihari illetőségű Stefan V. személygépkocsijával közlekedve elütötte a gyalogátjárón szabályosan áthaladó 54 éves Virgil M.-et, aki súlyos sérüléseket szenvedett.

Valamennyi érintettet vérvizsgálatnak vettek alá, kiderítendő, hogy fogyasztottak-e alkoholt az eset előtt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: