2010-12-28 16:08:28• hírek • Szatmar.ro

Négy szatmári csapat indul Csengerben

Akik a labdarúgást űzni is szeretik, nem csak nézni, azok a SZAL-TO Kupa révén focival búcsúztathatják az óévet és egyben futballal köszönthetik az új esztendőt. A Csengerben megrendezésre kerülő teremfoci-bajnokságon idén (illetve talán jövőre is) négy csapat is képviseli majd Szatmárnémetit.

A pénzdíjas bajnokságra végül a szervezők reményeit is fölülmúlva 28 csapat jelentkezett, akiket hét darab négyes csoportba osztottak. Minden csoportból az első két helyezett valamint a két legjobb csoportharmadik jut a legjobb 16 közé, ahol egyenes kieséses rendszerben zajlik tovább a küzdelem. Döntetlen esetben a 2x10 perces rendes játékidőt 2x5 perces hosszabbítás követi majd.

Ami a szatmári részvevőket illeti, a Corso Roulette csapata rögtön az A csoportba került, a City Rádió együttese a B jelű kvartettbe, a Szatmári Fiúk az E csoportban, a Boti-Farm pedig a G jelű négyesben kezdheti meg a küzdelmeket. Amennyiben „túlélik" a csoportküzdelmeket, akkor már jövőre az egyenes kieséses szakaszban küzdhetnek meg a pénzdíjakért: az első négy helyezett ugyanis jelentős jutalomban részesül.

A torna december 29.-én, azaz szerdán veszi kezdetét és január 2.-án, vasárnap ér majd véget.

A továbbiakban megnézheted a csoportbeosztást és a teljes programot. Nagyobb változathoz kattints a két táblázatra. Az időpontok helyi, tehát közép-európai idő szerint vannak megadva.

Csoportbeosztás


Menetrend


Negyeddöntők:

14.00   IX. -I. mérkőzés győztese - II. mérkőzés győztese
14.25   X.- III. mérkőzés győztese - IV. mérkőzés győztese
14.50   XI. - V. mérkőzés győztese - VI. mérkőzés győztese
15.15   XII.- VII. mérkőzés győztese - VIII. mérkőzés győztese
Elődöntők:
15.45 IX. mérkőzés győztese - X. mérkőzés győztese
16.15 XI. mérkőzés győztese - XII. mérkőzés győztese

Kisdöntő: 16.45   3. helyért
Döntő:. 17.15

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: