2013-02-11 18:42:29• hírek • Szatmar.ro

Négy szatmári az országos döntőben

Az Szatmárnémeti Unio négy cselgáncsozója is bejutott a kadett korosztály számára Déván megrendezendő országos döntőbe azt követően, kvalifikációt jelentő helyen végeztek a zónadöntőben.

A regionális versenyen, amelyet szintén Déván rendezték a hétvégén, Mihaela Faur (70kg) és Kovács Dóra (63 kg) a második, míg Florin Faur (90 kg) és Tróba Albert (60 kg) a harmadik helyen kvalifikálta magát. A fináléra február 23-24-én kerül majd sor.

„Itt még nem az volt a lényeg, hogy hányadik helyen jutnak tovább, ugyanakkor Mihaelánál és Dóránál még van mit javítani az erőnléten, a döntőig hátralévő időben erre helyezzük a fő hangsúlyt. Ami azt a tornát illeti, mind a négy cselgáncsozótól lehet éremre számítani. Mihaela eddig már sorozatban háromszor megnyerte a kategória bajnoki címét, tehát ez lenne a legbiztosabb. Dóránál is valószínű az érem, csak az a kérdés, hogy milyen színű lesz, Florinban és Albertben is benne van a medál, előbbi viszont még csak 15 éves, utóbbi pedig hajlamos hullámzó teljesítményt nyújtani, vagyis bármi megtörténhet. Lehet négy érmünk lesz, de lehet csak kettő vagy esetleg egy" - latolgatta az esélyeket Terely Mihály mester.

A cselgáncsozókhoz kapcsolódó hír továbbá, hogy a 21 éves Sámel Lóránd, aki jelenleg a válogatott kerettel edz, a hétvégén tatamira lép a jelentős hagyománnyal és presztízzsel bíró Hungária Kupán.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: