2014-11-02 14:35:42• hírek • Kocsis Zoltán

Négy súlyos sérülés a közutakon

Négy személy súlyosan, további három pedig könnyebben sérült meg Szatmár megye közutain a hétvége első felében. Három baleset még pénteken, a legsúlyosabb viszont szombaton történt.

A legsúlyosabb következményekkel járó közlekedési baleset szombat kora délután 14.00 óra körül történt a DN19-es országúton Nagykároly város közelében. A 60 éves Gheorghe R. Ford típusú személygépkocsijával áttért a menetiránnyal szembeni sávba és frontálisan összeütközött az ott szabályosan közlekedő Volkswagen gépkocsival. A balesetben a vétkes és a szabályosan vezető 23 éves sofőr egyaránt súlyosan megsérült, míg a Ford két női utasa - egy 54, illetve egy 52 éves asszony - kisebb sérülésekkel megúszta a balesetet.

A pénteki nap nagy során két gyalogost is elütöttek Szatmár megyében. Előbb déli 12.00 órakor Királydarócon, a DJ108L jelzésű megyei úton, ahol a 25 éves P. Katalin Volkswagenjével elgázolta az úttesten szabálytalan helyen, elővigyázatlanul átkelni szándékozó H. Évát. A 18 éves lány súlyos sérüléseket szenvedett.

A másik hasonló eset aznap délután Tasnádon történt, ahol a Infratirii utcában Lucian B. Toyotával közlekedve nem adott elsőbbséget a gyalogosátjárón szabályosan átkelni szándékozó 51 éves nőnek, aki szerencsére kisebb sérülésekkel megúszta az esetet.

A Szatmárnémetit Nagykárollyal összekötő DN19-es országúton történt egy másik baleset is. Péntek délután Szamosdobon egy 42 éves kerékpáros elveszítette egyensúlyát és nekiesett a szabályosan közlekedő Ford típusú személygépkocsinak, amelyet a 23 éves Vasile O. vezetett. A kerékpáros férfi súlyosan megsérült a balesetben.

A Szatmár Megyei Rendőrség tájékoztatása szerint egyetlen érintett sem fogyasztott alkoholt a balesetek előtt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: