2009-12-05 16:30:15• hírek • Gozner Gertrud

Négy órán át ropták

Péntek este négyórás jótékonysági táncmaratont szervezett a Loga Dance School tánciskola.

A karitatív rendezvényt abból a célból hirdették meg, hogy pénzt gyűjtsenek egy mozgáskorlátozott fiatal, Adrian Chereches számára. A fiatalembernek ugyanis szüksége volt egy új tolókocsira, hogy tovább folytathassa tanulmányait és a későbbiekben munkát vállalhasson.

Az akció sikeresnek volt mondható, hiszen már az elővételben megvásárolt jegyekből és adományokból összegyűlt a teljes összeg az 5000 lej értékű elektromos tolókocsi megvásárlására.

A Loga Dance School profi táncosai a jótékonysági gála keretén belül négy órás táncmaratont mutattak be, amelynek során a közönség 12 táncstílust ismerhetett meg. A hat páros négy órán keresztül ropta a táncot megállás nélkül, a produkciót az egyik helyi televízió csatorna élőben közvetítette.

A hat párost Illyés Benjamin és Pelcz Evelin, Ványi Szabolcs és Loga Hajnalka, Kiss Bertalan és Illyés Dalma, Loga Lóránt és Vajda Edina, Dragos Cristian és Dragos Monica, Béres K József és Dombi Enikő alkották. Egyik táncospár sem adta fel a versenyt, mindegyiknek sikerült fél kettőig ringben maradniuk.


Hat pár táncolt négy órán keresztül a nemes cél érdekében.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: