2014-12-05 15:59:21• hírek • Szatmár.ro

Négy napon át tart idén a Christmas Fest

Idén is megtartja hagyományos karácsonyi fesztiválját a G. M. Zamfirescu Művelődési Központ.

Négynapos karácsonyi fesztivált tart idén a szatmárnámeti G. M. Zamfirescu Művelődési Központ. Ahogy azt már megszokhattuk, most is rengeteg koncerttel várják azokat, akik az ünnepre való készülődés mellett kicsit kikapcsolódnának. A koncerteket stílus szerint osztályozták, a négy nap mindegyikén más muzsika fog szólni a művelődési központ termében.

December 11-én veszi kezdetét a fesztivál, ekkor a Nightloosers és a Black River Blues Band fog zenélni. A következő napon, december 12-én a folk-zene kerül a középpontba. Ekkor Zoia Alecu, Doru Stanculescu, Tavi Bud és Sorin Balaj lép színpadra.

December 13-án, szombaton a dzsesszzene rajongói számára fontos dátum, ekkor a KFS Trió és a Jazzybirds mellett egy magyarországi fellépő is koncertezni fog, mégpedig az Euro-Oriental Consort.

December 20-án a kemény akkordok, vad ritmusok szerelmesei gyülekeznek majd a művelődési központ előadótermében. ekkor ugyanis metálzenekarok csapnak majd a húrok közé: az Implant pentru refuz, a Times of Need, a Hybrid Symphony és az Unknow Scar.

A fesztivál minden napján 19 órakor kezdődnek a koncertek, az egy alkalomra szóló belépőjegy pedig 10 lejbe kerül - ám négy napos jegyet is lehet váltani, mindössze 25 lejért.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: