2016-08-23 16:31:30• hírek • Szatmár.ro

Négy nap után találták meg a holttestet

Kedd délben egy 30 év körüli férfi holttestét emelték ki a Szamosból a Sürgősségi Helyezetek Felügyelőségének munkatársai. Sajnos nincs olyan nyár, hogy ne vesztené valaki életét a folyó sodrásában. Még azok is bajba kerülhetnek, akik úgy gondolják, hogy jól ismerik a Szatmárnémetit kettévágó vizet.

Nincs olyan nyár hogy legalább egy, de általában több személy ne esne áldozatául a szatmári folyónak. Az áldozatok tragikus sorsából pedig sokan nem tanulnak, a nyári hőségben a Szamosban mártóznak meg, hogy lehűtsék magukat, és aztán jön a baj...

Kedden 12.03-kor a Sürgősségi Helyzetek Felügyelőségének munkatársai egy 30 éves férfi élettelen testét emelték ki a folyóból.

Bár a sajtóközlemény nem pontosít, egyes sajtóorgánumok szerint arról a férfiról van szó, akit már több napja keresnek. Ő augusztus 20-án a Vashíd környékén piknikezett barátaival, amikor bement a vízbe, hogy lehűtse magát. Aztán elnyelte a víz.

Augusztus elején egy 22 éves férfit sodort el a folyó. Őt három nap után találták meg, miután teste felpuffadt és feljött a víz felszínére.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: