2012-10-18 16:08:03• hírek • Póti Orsolya

Négy képzőművész mutatja be alkotásait

Nistor Alex, Pop Oana, Talpos Erzsébet és Pastor Mihaela alkotásaiból nyílt kiállítás október 18-án a szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal képzőművészeti galériájában. Az érdeklődők közel nyolcvan munkát tekinthetnek meg.

A Szatmári Képzőművészek Egyesülete és a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal szervezésében október 18-án, csütörtök délután 17 órától képzőművészeti kiállítás nyílt a hivatal galériájában. A kiállítás keretében az egyesület négy tagja - Nistor Alex, Pop Oana, Talpos Erzsébet és Pastor Mihaela - mutatja be alkotásait.

„Pastor Mihaela és Talpos Erzsébet az elismert, hátuk mögött gazdag kiállítási múlttal rendelkező, középkorú képzőművészek csoportjához tartoznak, míg Nistor Alex Csaba, a Szatmárnémeti „Popp Aurel" Zene- és Képzőművészeti Líceum XI. osztályos diákja és Pop Oana, a Szatmárnémeti Mihai Eminescu Nemzeti Kollégium XI. osztályos diákja még ifjú titánok" - mondta el Gergely Csaba.

Ez alkalommal Pastor Mihaela 21 velencei maszkot mutat be, Talpos Erzsébet 11 olajfestménnyel készült, Nistor Alex 24 alkotást - olajfestményeket, pasztelleket és grafikákat - mutat be, Pop Oana pedig 22 grafikával érkezett.A rendezvény keretébe a Punctul Urmator együttes két tagja, Loredana Morar és Georgeta Govor szórakoztatták a közönséget.

A kiállítás november 14-ig látogatható.

 

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: