2014-05-07 20:39:18• hírek • Szatmár.ro

Négy góllal verte az Olimpia az aradi ifiket

Szerdán hazai pályán játszott és nyert az Olimpia - az UTA utánpótlás-játékosokkal állt ki az Oli ellen.

A vártnál is könnyebb győzelmet aratott a Szatmárnémeti Olimpia az alsóházi rájátszás negyedik fordulójában. Az anyagi gondokkal küszködő Aradi UTA ugyanis ifi-játékosokkal állt ki a kék-sárga mezesek ellen. Az ellenfél csapatában egy 20 és egy 31 éves játékos volt - a többiek mind 18 év alattiak voltak. A fizetésükre több hónapja váró felnőttek is eljöttek Szatmárnémetibe, ők a lelátóról követték az eseményeket.

Az első félidőben a szatmáriak szinte megszeppentek az ellenfelet látva, s bár gyakorlatilag egykapuztak, gólt nem sikerült szerezniük. Bostina ugyan több alkalommal is közel állt a gólszerzéshez, a labdát csak a második félidőben sikerült az aradi kapuba juttatnia - igaz, kétszer is. Előbb az 50., majd a 73. percben volt eredményes. Lemac is jó formában volt, hiszen ő is kétszer talált be a második félidőben: a 69. és a 82. percben. A mérkőzés végén Bostina ugyan szerzett még egy gólt, ám azt a bíró nem adta meg.

Szatmárnémeti Olimpia - Aradi UTA 4-0 (Bostina 50., 73., Lemac 69., 82.).
Az Olimpia összeállítása: Anca -Trip - Muntean, Muresan (Ene 18.), Balau, Iuhas, Gavrilescu, Svarczkopf, Rus, Zsiga (Lemac 60.), Bujor (Feier 67.), Bostina.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: