2009-06-17 20:05:35• hírek • Szatmar.ro

Feljutott a Mikola!

A Turul 2-1 arányban legyőzte a Szilágysomlyót és visszajutott a harmadik vonalba.

Mindössze egy évig tartott a Mikola pénzügyi okokból felvállalt, kényszerű száműzetése a román labdarúgás harmadik vonalától, mivel a szerdai osztályozón legyőzte a Szilágysomlyói Silvania második csapatát.

A Bihar megyei Margittán, semleges pályán megrendezett találkozón a szatmári bajnokcsapat már a 12. percben megszerezte a vezetést, amikor Mare beadását Popan négy méterről a hálóba vágta. A gól előtt Maxim, utána pedig Mare és Popan is közel állt a gólszerzéshez, ám pontatlannak bizonyultak. A túloldalon a két ex-Mikola játékos, Danila és Put veszélyeztetett. A 33. percben Tripon szánta el magát lövésre, 18 méteres lökete a pipában kötött ki, megszerezve ezzel a találkozó legszebb találatát. Ezzel a Mikola megnyugtatónak mondható két gólos előnnyel vonulhatott szünetre.

A második félidőben a szatmáriak nem ültek rá az eredményre, megpróbálták bebiztosítani a győzelmüket. Ehhez a legközelebb Popan állt, de nem tudott a szilágyságiak kapujába találni. A Silvania, melynek színeiben több egykori, a Szatmári Somesulban nevelkedő játékos (Crisan, Petcut, Gavrilescu, Micas) is szerepelt, akik ráadásul a hétvégén az első számú csapattal feljutottak a második osztályba, de nem tudott egyenlíteni, csak szépíteni. Tíz perccel a lefújás előtt Put volt eredményes.

Mikolai Turul-Szilágysomlyói Silvania II 2-1
gólok:
(Popan 12., Tripon 33., illetve Puti 80.).
A Turul összeállítása: Görbe - Vădan, Sándor, Negrean, Lung, Tripon, Ignat, Mare M., Pop. M,  Popan,  Maxim. Cserék: Bumb, Birta, Mureşan, Berci, Mare G., Găvruş, Orosz, Coman. Edző: Milu Petric.



Immár harmadosztályú a Mikolai Turul


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: