2009-07-22 15:32:03• hírek • Szatmar.ro

Négy góllal nyitott a Turul

A harmadik osztályba feljutott gárda a Román Kupa megyei győztesét, a Homoródot verte.

Lejátszotta első nyári félkészülési mérkőzését a tavalyi megyei bajnok Mikolai Turul csapata, amely 4-1 arányban legyőzte a sajátos „megyei Szuperkupában" a Homoródi Gamát. Ez utóbbi ugyanis, mindamellett, hogy megnyerte az ötödik vonal küzdelmeit, elhódította a Román Kupa megyei szakaszát is. Az elődöntőben pont a Turul együttesét győzték le.

A Mikola góljain mellesleg M.Pop, Sándor, Gavrus és M.Mare osztoztak, a vendégek részéről Dragos volt eredményes.

A harmadik osztály küzdelmeire készülő csapatban pályára lépett négy új szerzemény is: az Óváriból érkező Salagean, a kapus Dobrai, a Désről jövő Molnár és a Portugáliából hazatérő Chifor.

Mindemellett a keret erősítése nem áll le, elsősorban egy csatárra „vadásznak" még a vezetők. „ Jó iramú meccs volt, a fiúk jól bírták erőnlétileg, és az újak is jó teljesítményt nyújtottak. Még szükségünk lenne egy befejező csatárra valamint egy kapusra" - nyilatkozta Dobos Csaba elnök.

A Turul összeállítása: Görbe - Sándor, Tripon, Sălăgean, Molnar, Găvruş, Pop, Maxim, Chifor, M. Mare, Feher. Játszott még: Dobrai, Lung, Vădan, G. Mare, Negrean, Ignat, Berci, Birta.



Győzelemmel kezdte a nyári felkészülést a csíkos mezes Mikola


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: