2013-04-26 20:36:19• hírek • Szatmar.ro

Négy fordulóval a vége előtt élre állt az Olimpia

égy fordulóval a vége előtt az élre állt az Olimpia labdarúgócsapata a II. osztályú bajnokság ötödik csoportjában: amíg a sárga-kékek 1-0 arányban nyertek Zilahon, addig a korábbi listavezető Vajdahunyad csak egy gól nélküli döntetlenig jutott Aranyosgyéresen.

A szatmáriak akár nagyobb arányú győzelmet is arathattak volna, hisz főleg kontrákból több komolyabb gólszerzési lehetőséget is kialakítottak. A találatig mégis 63. percet kellett várni. Ekkor Bujor lövését követően ütötte rossz helyre a labdát a hazaiak kapusa, Molnar pedig közelről bevette a kaput.

„Végre eljött ez a pillanat is, mikor az élen állunk, ami a kitartó munka eredményének tekinthető. Remélem a bajnokság végén is ezen a helyen állunk majd" - jegyezte meg a meccs után Csík Tibor vezetőedző.

A bajnokságból ugyan még négy forduló hátra van, ám a Petrozsény és a Torda visszalépése miatt az Olimpiára már csak két meccs vár. Ráadásul mindkettőt saját szurkolói előtt kell megvívnia: május 2-án az Aranyosgyérest, 18-án pedig Borossebest fogadja az együttes. Mivel jelenleg egy pont az előnye a Vajdahunyad előtt, a két le nem játszott találkozó hat pontja mellé vélhetően a másik hatot is be kell zsebelnie ahhoz, hogy az élen végezzen.

A Vajdahunyad ezzel szemben fogadja még Máramarosszigetet és Dést, valamint játszik még Pankotán és Kolozsváron a Sănătateával.

Zilahi FC-Szatmárnémeti Olimpia 0-1
gól:
Molnar (63.)
Az Olimpia összeállítása: Şuta - Glodean, Mureşan, Iuhas, Hanus, Micaş, Molnar, Villand, Homorozan, Kinczel, Bujor. Játszott még: Botos, Feier, Dragoş, Sabău.

További eredmények:
Kolozsvári Sănătatea-Borossebesi Naţional 1-1
Dési Unirea-Tordai FCM 3-0 (a tordai csapat visszalépett)
Pankotai Şoimii-Gyulafehérvári Europa 1-0
Máramarosszigeti Plimob-Fugyivásárhelyi CS 0-1
Aranyosgyéresi Seso-Vajdahunyadi FC 0-0.
A Petrozsényi Jiul állt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: