2012-01-23 10:20:24• hírek • Szatmar.ro

Tizenöt éves sofőr okozott közlekedési balesetet

Illusztráció
Illusztráció

Megdöbbentő közlekedési balesettel szembesültek a hétvégén a Szatmár Megyei Rendőrség munkatárai: egy 15 éves kamasz száguldozott a megye útjain, mígnem az árokban kötött ki.

Az elképesztő eset még péntek reggel történt Avasújváros és Nagyhegy között. A V .I. monogrammal rendelkező kamasz a túlzott sebesség miatt elveszítette uralmát a jármű fölött és 9.00 óra körül a menetirány szerinti jobb oldali árokba csúszott.

A baleset következtében a jármű 10%-ban károsodott, miközben egy faoszlopot is kettétört. A fiatal száguldozó ellen gépjármű jogosítvány nélküli, közutakon való vezetése miatt indított büntetőjogi eljárást a rendőrség. V. I. szabadlábon védekezhet.

Péntek délután további két gépjármű került az árokba. Turc közelében, a 109L jelű megyei úton a 27 éves Grigore L. elveszítette uralmát gépkocsija fölött és az árokba borult. A baleset következtében az autó 21 éves utasa, Ana L. könnyebb sérüléseket szenvedett.

Nem volt ilyen szerencséje a 42 éves Adrian P.-nek, aki Erdőd közelében, utánfutóval felszerelt traktorjával borult az árokba: súlyos sérüléseket szenvedett.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: