2012-02-17 18:16:21• hírek • Szatmar.ro

Négy éves kisfiút ütöttek el

Illusztráció
Illusztráció

A csütörtöki nap folyamán két súlyosabb közlekedési baleset történt Szatmár megye közútjain: mindkét esetben egy-egy gyalogos vált áldozattá.

A legsúlyosabb következményekkel járó baleset délután 16.26-kor, Aranyosmeggyesen történt, az áldozata pedig egy mindössze négy éves kisfiú. A gyerek felügyelet nélkül maradt és szeretett volna - szabálytalanul - átjutni az úttest másik oldalára. Sajnálatos módon éppen a 27 éves Nicolae T. vezette személygépkocsi elé szökött ki az úttestre.

Az aranyosmeggyesi fiatalember már nem tudta elkerülni a balesetet. A gyereket azonnal a Szatmár Megyei Kórház Sürgősségi osztályára szállították, ahol megállapították, hogy arccsonttörést szenvedett.

A másik súlyos baleset még csütörtök reggel 9.17 órakor történt Batizon. A személygépkocsiját vezető Kolozs megyei illetőségű 41 éves Nicolae C. a havas, csúszós úton elveszítette uralmát járműve fölött, megcsúszott és elütötte az úttest mellett gyalogló 61 éves Gheorghe C-t. A batizi férfi súlyos sérüléseket szenvedett.

A harmadik eset kora este történt Meggyesgombáson. A 45 éves Dumitru T. alkohol hatása alatt megcsúszott a csúszós aszfalton és kerékpárjával az úttestre esett. Szerencséjére könnyebb zúzódásokkal megúszta bukását.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: