2015-12-28 14:22:00• hírek • MTI

Négy díjat kapott Dubajban az FC Barcelona

Négy kategóriában is elismerték az FC Barcelona labdarúgócsapatát a Globe Soccer Awards szavazásán, az ünnepélyes díjátadót vasárnap tartották Dubajban.

Az idén ötödször megrendezett esemény honlapjának tanúsága szerint a spanyol bajnokságban és kupában, valamint a Bajnokok Ligájában is címvédő Barcelona lett az év legjobb klubja. Lionel Messi és Josep Maria Bartomeu személyében a katalánok adták az év legjobb játékosát és legjobb klubelnökét is, illetve a médiadíj is az övék lett.

Az év edzője díjat a nemzetközi szövetség (FIFA) világranglistáját vezető belga válogatott szövetségi kapitánya, Marc Wilmots kapta, az év játékosügynökévé pedig Cristiano Ronaldo menedzserét, Jorge Mendest választották.

A legjobb akadémiának járó elismerést a portugál Benfica kapta, a legjobb játékvezetőnek az üzbég Ravsan Irmatovot választották. Az ünnepségen hosszú és eredményes pályafutása elismeréseként díjazták az angol Frank Lampardot és az olasz Andrea Pirlót.

A Globe Soccer Awards zsűrijében a sportág olyan ismert személyiségei kaptak helyet, mint Demetrio Albertini, Fabio Capello, Antonio Conte, Luis Figo, Adriano Galliani és Nicola Rizzoli.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: