2014-08-20 14:43:32• hírek • Kocsis Zoltán

Két baleset, három sérült a keddi mérleg

Nem maradt komolyabb közlekedési baleset nélkül a keddi nap sem Szatmár megyében - érdekes, hogy mindkettő az Avasban történt. Szintén érdekes, hogy az első hallásra súlyosabbnak tűnő balesetnek lettek enyhébb következményei.

Kronológiai sorrendben haladva az első baleset 20.30 körül történt Bikszádon. Egy 16 éves helyi kamasz elővigyázatlansága és a túlzott sebesség miatt elveszítette uralmát Piaggio típusú robogója fölött, átsodródott a szemközti sávba és frontálisan összeütközött egy Mercedes haszongépjárművel. Az ütközés olyan intenzitású volt, hogy a robogó nekicsapódott egy másik, Honda típusú robogónak is.

A balesetben csodával határos módon csak könnyebb sérüléseket szenvedett a vétkes kamasz és annak utasa. Kiderült ugyanakkor, hogy sem ő, sem a másik robogó vezetője nem rendelkezett semmilyen típusú vezetői engedéllyel. Ráadásul a Piaggio nem is volt bejegyezve.

A másik baleset éjfél körül Avasfelsőfaluban történt. A 20 éves Andrei C. Volkswagen típusú személygépkocsijával haladt a Gara Noua utcán. A Victoriei utcához érve nem adott elsőbbséget a szabályosan közlekedő Mitsubishinek, az ütközés következtében pedig súlyosan megsérült.

Valamennyi érintett alkoholtesztje negatívnak bizonyult.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: