2014-09-07 15:57:02• hírek • Kocsis Zoltán

Négy baleset két nap alatt

Négy közlekedési baleset történt Szatmár megye útjain pénteken és szombaton. Egy idősebb nőt a gyalogosátjárón gázoltak el, egy másik esetben az elsőbbség megadásának elmulasztása, a harmadikban szabálytalan előzés, a negyedikben pedig alkoholfogyasztás okozta a balesetet.

A legsúlyosabb következményekkel járó baleset még pénteken történt Szatmárnémetiben, a Dariu Pop utcában. A 64 éves M. Grigore szatmárnémeti lakos Dacia Loganjával haladva nem adott elsőbbséget a gyalogosátjárón szabályosan közlekedő C. Elisabetának, akit elütött. A baleset következtében a 43 éves nő súlyos sérüléseket szenvedett.

Pénteken történt egy másik baleset is, ezúttal Alsószoporon, ahol a 27 éves helybéli Joan B. BMW személygépkocsijával nem adott elsőbbséget a 42 éves D. Tibor vezette tartálykocsinak. Itt a BMW utasa, a 19 éves M. Maria szenvedett kisebb sérüléseket.

Szombat reggel a 22 éves H. Gheorghe Opel típusú gépkocsijával Avasújváros felől haladt Vámfalu felé, amikor egy kocsisor előzésébe kezdett. Mivel nem biztosította magát kellőképpen, frontálisan összeütközött a C. Vasile által vezette, szabályosan közlekedő gépkocsival. Utóbbi 63 éves sofőrje kisebb sérülésekkel megúszta az esetet.

Az előző három esetben a helyszíni alkoholteszt egyaránt negatívnak bizonyult, nem úgy a szombat este Nagymadarászon történt baleset esetében. A 43 éves szakaszi O. Gavril egy balkanyarban elveszítette Volvója fölötti uralmát, a gépkocsi pedig az árokba borult. Az alkoholszonda ezúttal pozitív eredményt mutatott: 0,77 mg/l koncentrációt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: