2011-05-10 12:51:33• hírek • Szatmár.ro

Ne unatkozz, bulizz!

Fiatalok unjátok a péntek estéket? Újra bulizni vágytok? Péntek este, 13-án 22 órai kezdettel a Kaméleonban adott lesz a lehetőség valami újra és fergetegesre. Az SZMDSZ szervezésében bulimaraton indul, mellyel fel akarja pörgetni a péntek estéket. Indulás péntek 13-án a nyitó bulival.

A babonás napon nagyot tombolhatsz, ha ott leszel! A babonát cseréld szórakozásra és bulira, értékeld újra velünk a péntek 13-át. A hangulatról, a Székelyudvarhelyen elismert és közkedvelt Dj Fanateeq fog gondoskodni. Elöljáróban a még Szatmáron névtelen dj-ről, hogy a No Limit Party-kon, mely szorosan fűződik nevéhez, több mint 400 fiatal bulizik együtt vele. A tequilakedvelő hölgyek örülhetnek, hiszen az első 50 női rendelő ingyen kapja a shot töményt.

Ne félj a péntek 13-tól, inkább bulizd át. A beugró 5 Ron!

Amennyiben szereted Naksy vs. Brunnert gyere el 20-án mert ellátogatnak hozzánk, hogy felpörgessék a péntek estét. Ha felkeltettük az érdeklődésed, elővételben már lefoglalhatod a jegyeket, mindkét bulira az RMDSZ székházában vagy a következő telefonszámon: egész péntek 13.-áig. A két buli kedvezményes ára 15 Ron.

A hangulat és a társaság garantált. Te sem maradhatsz ki, légy ott! További információkért hívd a 0742903370 vagy látogass el a www.puzzle-party.szmdsz.ro weboldalra.


A rendezvény plakátja
A rendezvény plakátja


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: